Ads Top

Co-creatie moet leiden tot nieuwe energie app

Essent heeft samen met Battle of Concepts een co-creatietraject opgezet, waarbij studenten en young professionals mogelijke combinaties bedenken tussen verbruiksdata van Essent en gegevens van bijvoorbeeld overheden, gemeenten en winkels. Dit traject kan resulteren in een nieuwe energie-app.

Deze co-creatie richt zich op het combineren van de dagelijkse schat aan informatie waarover Essent en andere bedrijven beschikken. Deze hoeveelheid 'big data' wil Essent - in de vorm van een app voor consumenten - gebruiken om haar klanten te adviseren en te ondersteunen bij energiezaken zoals besparingen.

Het platform van Battle of Concepts biedt Essent naar eigen zeggen unieke mogelijkheden. Enerzijds ter inspiratie voor toekomstige producten, diensten en samenwerkingsverbanden. Anderzijds ter voorbereiding op de confrontatie en omgang met grote hoeveelheden data en bijbehorende IT-eisen. Daarnaast helpen de concepten ons om in contact te komen met young professionals die originele ideeën hebben voor Essent.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.