Ads Top

Paul Gilding in Nederland voor duurzame inspiratiesessie in Utrecht

De Australische duurzaamheidsadviseur en auteur Paul Gilding geeft op 3 december 2012 tijdens de inspiratiesessie De wereld terug in balans zijn fascinerende visie op klimaatverandering en duurzaamheid. De inspiratiesessie vindt plaats in het Geldmuseum in Utrecht.
Gilding is de voormalige directeur van Greenpeace International, adviseur van grote multinationals en auteur van de bestseller 'The great disruption'. Naast Gilding spreekt ook Maurits Groen, duurzame ondernemer en medeoprichter van WAKA WAKA, Greenem en Do The Bright Thing. En Arash Aazami, oprichter van BAS Energie en secretaris van de Vrijhandelsorganisatie voor Elektriciteit en Gas.
Tijdens de inspiratiesessie delen de drie pioniers in duurzaamheid en energietransitie hun inspirerende visie en baanbrekende aanpak. Klimaatverandering en de uitputting van fossiele brandstoffen vergen een radicaal andere economische en maatschappelijke denkwijze en aanpak. Herkennen we de noodzaak en zijn we op de goede weg? Maken we de juiste keuzes voor de generaties na ons? Welke rol spelen overheden en wijzelf? Drie verschillende verhalen met hetzelfde doel: de wereld en de mensen terug in balans brengen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.