Ads Top

Recordaantal BN'ers in reclamecampagne NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij (“NLE”) brengt vanaf vandaag haar nieuwe reclamecampagne op de buis. De nieuwe campagne is volgens het bedrijf in meerdere opzichten uniek. Ten eerste is het de eerste échte EK-campagne in aanloop naar de Europese kampioenschappen voetbal. Ten tweede spelen maar liefst tien verschillende BN’ers in de campagne. “Met deze reclamespot brengen we ‘celebrity endorsement’ in Nederlandse reclames naar ‘the next level’. Ons bedrijf staat bekend om haar BN’er-campagnes en dat leek ons voor de nieuwe boodschap ook weer zeer geschikt”, aldus Pieter Schoen, directeur van de Nederlandse Energie Maatschappij.
De nieuwe reclame richt zich op vrouwen en speelt in op het sentiment dat er in Oekraïne heel veel mooie vrouwen te vinden zouden zijn. Het is dus beter om je man / vriend / partner thuis te houden tijdens het EK. Daarom geeft NLE bij een overstap een speciale EK-thuistap van Philips weg. Om gezellig samen thuis voetbal te kijken.

1 opmerking:

  1. Waarom moet er een 18+ site in beeld gebracht worden voor deze reclame? Dit op een tijdstip dat ook jonge kijkers voor de buis zitten. Verder is de reclame aanstootgevend en vernederend. Alle echtgenotes wier man naar EK-wedstrijden gaan, kunnen bij voorbaat al ongerust/onzeker gemaakt worden of hun partner naast een voetbalwedstrijd tevens een bezoek gaat brengen aan deze Ukraïense dames.
    Er is al seksverslaving genoeg en door middel van deze reclame wordt ook dit weer aangewakkerd. Ik hoop dat deze reclame direkt verboden wordt.
    Joke

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.