Ads Top

Invroheat start verkoop gepersonaliseerde posters die ruimtes verwarmen

Het Nederlandse Invroheat begint in januari met de online verkoop van gepersonaliseerde posters die warmte afgeven, zo meldt Emerce. Het gaat om verwarmingspanelen die een behaaglijke warmte uitstralen op basis van infrarood.

Invroheat levert al enige tijd oprolbare heaters. De capaciteit van 400 watt is voldoende om vijftien vierkante meter in korte tijd op te warmen.

De basistechniek bestaat op zich al vijftig jaar. Die is door de Russen ontwikkeld voor de Spoetnik. Warmte ontstaat doordat carbonkristallen met elkaar botsen als er elektriciteit op wordt gezet. Dat zorgt voor infraroodstraling.

Om de veiligheid van de verwarming te waarborgen is ruim twee jaar geïnvesteerd om alle benodigde certificaten van SGS (een specialist op het gebied van inspectie, controle en certificering) te verkrijgen. De verwarming is voorzien van overhittingsthermostaat en een timer.

Tot nu toe kon Invroheat alleen gepersonaliseerde heaters maken in grote oplages. Maar inmiddels het Nederlandse bedrijf vaste panelen ontwikkeld volgens hetzelfde principe. Consumenten kunnen eigengemaakte posters uploaden die in Duitsland bij Neschen Coating op een speciaal hittebestendig folie worden gedrukt en in Breda op het paneel kunnen worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.