Ads Top

Samenwerking maakt zonnecollectoren voor ieder huishouden toegankelijk

Een samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf MetDeZon en het Spaanse Banco Santander biedt de mogelijkheid om zonnecollectoren voor ieder Nederlands huishouden toegankelijk te maken.
Gratis stroom leek tot nu toe alleen te bestaan voor mensen die in staat zijn te investeren. Daar wil ZekerVanZon iets mee doen. Met eigen zonnecollectoren voor iedereen, met het geld dat mensen besparen op hun huidige energierekening. MetDeZon en Banco Santander sloegen de handen ineen en komen nu met ZekerVanZon: besparing voor de portemonnee en het milieu.
In samenwerking met Banco Santander heeft initiatiefnemer MetDeZon een financieringsplan opgesteld dat zonnecollectoren voor iedereen betaalbaar maakt. Ook die mensen die de besparing het meest kunnen gebruiken. Wat verlichting in tijden van financiële donkerte. Gebruikers betalen maandelijks een deel van hun eigen installatie. Met het geld dat ze anders aan fossiele brandstoffen kwijt zouden zijn. Per saldo kost de installatie dus niets.
ZekerVanZon beweert niet alleen aardig te zijn voor de portemonnee. Ook onze planeet vaart er wel bij. De zomer van 2013 is natuurlijk een mooi voorbeeld. De zon straalt als nooit tevoren en de energie die we daarmee kunnen opwekken is - het mag algemeen bekend zijn - niet schadelijk voor ons milieu. We hebben zon in overvloed en het is zonde om er alleen een mooi kleurtje mee te krijgen. Met zonne-energie besparen we op fossiele brandstoffen en geven we volgende generaties ook een kans op een mooi bestaan. Op www.zekervanzon.nl staan alle voordelen en het concept van ZekerVanZon uitgewerkt.
MetDeZon is een jonge onderneming en levert betaalbare zonnepanelen aan mensen die flink willen besparen op de energierekening. De afgelopen jaren heeft MetDeZon een mooie groei bewerkstelligd door duurzaam te ondernemen. Hierbij probeert MetDeZon het idealisme om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving te verwezenlijken zonder het commercieel belang uit het oog te verliezen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.