Ads Top

Kavels duurzaam bedrijvenpark in september in verkoop

De kavels van het A1 Bedrijvenpark Deventer gaan in september in de verkoop. Het nieuwe bedrijvenpark moet onder het motto 'Smart move' bedrijven met een duurzaamheidambitie vanuit het hele land naar Deventer trekken. Bijzonder kenmerk is het slimme energienetwerk, waarbij de bedrijven op het park gezamenlijk energie opwekken en verbruiken uit duurzame bronnen als zon, wind en biomassa.
Momenteel wordt A1 Bedrijvenpark Deventer ontwikkeld en actief gepromoot. De afgelopen dagen doken overal in Nederland lifters op met een bordje 'Ik wil naar Deventer'. De lifters, in outfits van laboranten, fabrieksmedewerkers, hotelpersoneel en andere potentiële werknemers voor het bedrijventerrein, vestigden zo de aandacht op A1 Bedrijvenpark Deventer en diens doelstelling: bedrijven met een duurzaamheidambitie naar Deventer halen.
Onderliggende boodschap is ook de aantrekkelijkheid van Deventer als stad. De ligging pal aan de A1, de nabijheid van de Randstad en het Duitse achterland, een uitstekend ondernemersklimaat, de levendige binnenstad en een bijzonder woonklimaat zijn kenmerken van de bruisende Hanzestad aan de IJssel. Maar ook het aanbod van gemotiveerd personeel dat graag in deze inspirerende omgeving wil werken – net als de productiemedewerker, de laborant, de hotelmedewerker en andere lifters. Zij willen naar Deventer, de vraag is: welke ondernemer neemt ze mee?

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.