Ads Top

GasTerra sponsort De Jonge Onderzoekers

GasTerra biedt De Jonge Onderzoekers, als kweekvijver voor technici en wetenschappers in spe, de mogelijkheid een serie workshops op te zetten over (duurzame) energie. Beide organisaties slaan de handen ineen en willen kinderen vanaf acht jaar voorlichten over duurzame en niet-duurzame energie. Deze zomer gaan de workshops van start. Opgave is nog mogelijk! 
Kun je van een citroen een batterij maken? Hoe maak je biodiesel, een brandstofcel of een windmolen? Wat gaat er gebeuren als je de ene energievorm omzet in de andere? Hoe komt dat en wat kun je ermee? In de zomervakantie krijgen kinderen vanaf acht jaar antwoord op deze vragen in verschillende energieworkshops. In deze workshops worden vragen gesteld en antwoorden gezocht. Zo gaan kinderen op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden van duurzame energie.
De workshops bestaan uit twee dagdelen. De workshops zijn op 26 en 27 juli van 12:30 uur t/m 16:00 uur of op 30 en 31 augustus van 12:30 uur t/m 16:00 uur. Eén dagdeel meedoen is ook mogelijk. De kosten voor één dagdeel zijn € 5,50 en voor beide dagen € 11,- Inschrijving gaat via: info@dejongeonderzoekers.nl.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.