Ads Top

'Consument bespaart 25 miljoen op energierekening'

Gisteren heeft energiedirect.nl het Energiecollectief van de Consumentenbond gewonnen met het laagste energietarief voor een éénjarig vast prijs contract. Het winnende aanbod levert de consument een besparing op van gemiddeld 323 euro voor levering van stroom en gas. Deze energieveiling had een record aantal inschrijvingen. In vergelijking tot de gemiddelde actuele marktprijs kan de besparing van de deelnemers in totaal oplopen tot ruim 25 miljoen euro.
Als grootste online energieleverancier weet energiedirect.nl dat service en een lage prijs voor een consument van essentieel belang zijn. De Consumentenbond zet daarbij altijd het klantbelang voorop. 'Daarom zijn we ontzettend blij dat we juist deze veiling hebben gewonnen', laat Mark Lebouille, commercieel directeur bij energiedirect.nl, weten. Energiedirect.nl heeft ervaring met de overstap van grote groepen klanten in 1 keer en laat hiermee zien dat ze consumenten blijvend voordeel biedt, zelfs in een markt waar prijzen nog steeds stijgen.

2 opmerkingen:

  1. Ook hierbuiten wordt energie direct als een van de goedkoopste energie leveranciers gezien. Dit ondanks de hoge vaste kosten maar dankzij de lage prijzen per eenheden.

    http://www.goedkoopste-energieleverancier.nl/component/content/article/85-energiedirect-kan-goedkoopste-energie-leveren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed artikel! Zag er naar linken vanaf dit artikel over EnergieDirect http://www.goedkoopsteenergieleverancierkiezen.nl/energie-direct-kan-goedkoopste-energie-leveren/

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.