Ads Top

Ricoh tot een van ’s werelds 100 meest duurzame bedrijven

Ricoh Company is voor het negende achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld. Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt tijdens het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. De benoeming betekent een erkenning voor bedrijven die zich uitzonderlijk inzetten voor een ‘clean capitalism’ economie. Clean capitalism omvat maatschappelijke, economische en ecologische kosten en baten. Vermelding op de lijst geeft ook aan dat organisaties zich bewust zijn van de totale impact van hun activiteiten.
Ricoh  heeft zich ten doel gesteld in 2050 de CO2-uitstoot met 87,5 procent ten opzichte van het niveau in 2000 te beperken en helpt haar klanten hun impact op het milieu te verminderen.
 Dit wordt gedaan met behulp van Total Green Office Solutions, een reeks duurzame producten en diensten voor zowel grote en kleine bedrijven. Ricoh’s inspanningen waarborgen daarmee ook de levering van efficiënte, kosteneffectieve document management diensten waarmee haar klanten in staat worden gesteld kennis beter te delen, sneller te reageren op wensen van klanten en flexibeler te werken.
De 'Global 100 Most Sustainable Corporations in the World' is de meest uitgebreide assessment op het gebied van duurzaamheid bij bedrijven. Wereldwijd worden 4.000 grote organisaties beoordeeld, waarvan slechts de beste 100 worden geselecteerd. De prestigieuze erkenning is de bekroning voor Ricoh’s inzet voor duurzaamheid in de eigen organisatie en bij klanten wereldwijd.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.