Ads Top

Powerhouse lanceert Powerhouse Mobile

Het online energieplatform Powerhouse lanceert Powerhouse Mobile, een applicatie voor smartphones die groot verbruikende ondernemers in staat stelt om altijd en overal direct hun gas en elektriciteit te kopen en verkopen. De applicatie kan hen een besparing op hun energiekosten opleveren tot maar liefst 15 procent
De mobiele applicatie is ontwikkeld voor energiemanagers van ondernemingen die op grootschalige en flexibele wijze energie gebruiken. Zij kunnen voortaan koersen volgen, kopen en verkopen, en biedingen op de dag- en onbalansmarkt aanpassen, waar en wanneer het hen schikt.
"Powerhouse Mobile is het bestaande energieplatform van Powerhouse, maar dan voor op de smartphone", aldus Jaap de Jong, Managing Director van Powerhouse. "Ideaal voor ondernemers of energiemanagers die vaak onderweg zijn of niet in de buurt van een vaste PC. Deze mobiele applicatie levert hen tijdswinst, minder kosten en daardoor een hoger rendement op."
Omdat de energiemarkten voortdurend in beweging zijn, moeten ondernemers en energiemanagers snel kunnen schakelen om geen kostbare tijd te verliezen. Powerhouse Mobile stelt hen daartoe in staat, waardoor bijvoorbeeld een tuinder voortaan bij zijn teelt kan blijven, waar hij zich voorheen voor zijn transacties naar kantoor moest haasten.
De mobiele applicatie is onderdeel van een groter geheel aan recente innovaties van het platform van Powerhouse. De Jong: "Het platform is voortdurend in ontwikkeling, want de energiemarkten zijn dat nu eenmaal ook. Innovatie is dan ook ons speerpunt, waarbij we goed luisteren naar onze klanten en naar de geluiden vanuit de markt. Zij houden ons dienstbaar en scherp."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.