Ads Top

Netatmo sluit Europese partnerships voor slimme thermostaat

Netatmo, een bedrijf dat consumentenelektronica ontwikkelt voor een 'betere en verbonden lifestyle', breidt de distributie van zijn thermostaat voor smartphones uit. Het totaal aantal Europese verkooppunten staat daarmee op 1.350 in de landen Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië.

De Netatmo-thermostaat is verkrijgbaar via diverse distributiekanalen, variërend van grote retailers voor klanten die de thermostaat zelf willen installeren zoals Coolblue.nl tot professionele distributeurs voor installateurs die hem bij hun klanten installeren.

De Netatmo-thermostaat is ontworpen door Philippe Starck en specifiek gemaakt voor de Europese markt. Hij stelt gebruikers in staat hun verwarming te bedienen vanaf hun smartphone, tablet of pc. De thermostaat bepaalt het programma op basis van de gewoonten van de gebruiker. Zo voorspelt hij wanneer de verwarming aan moet, afhankelijk van de isolatie van het huis en de buitentemperatuur. Gebruikers profiteren zo van optimaal comfort en de juiste temperatuur op het juiste moment.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.