Ads Top

Greenchoice en UnitedConsumers beste energieleveranciers 2014

SUM.nl heeft dit jaar een onderzoek gedaan naar de beste energieleverancier van 2014. Er is een online enquĂȘte afgenomen bij 716 consumenten. Uit dit onderzoek is gebleken dat Greenchoice en UnitedConsumers worden beoordeeld als beste energieleveranciers van het afgelopen jaar. Daarnaast bleek dat drie op de vier mensen niet weet waar hun gas vandaan komt en is 23,1 procent van de ondervraagden van plan om over te stappen. 

De resultaten laten zien dat Greenchoice en UnitedConsumers de beste energieleveranciers zijn van 2014. Ze scoren respectievelijk een 7,9 en een 7,7 voor imago en worden daarmee als meest eerlijk, betrouwbaar en geloofwaardig gezien. Daarnaast krijgen ze beide een rapportcijfer van een 7,9. 

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat drie op de vier mensen niet weet waar hun gas vandaan komt. Hiervan is 66 procent ook niet geĂŻnteresseerd in de herkomst hiervan. Ook blijkt dat Ă©Ă©n op de drie mensen voor kernenergie is. Van de tegenstanders zou 25 procent wel overstappen op het moment dat ze hiermee geld zouden besparen. Dit is afhankelijk van het bedrag dat ze zouden besparen. Daarnaast zegt 11,1 procent van onze ondervraagden elk jaar van energieleverancier over te stappen, 49,7 procent is in het verleden een enkele keer overgestapt. Dit jaar zegt 23,1 procent te gaan overstappen van energieleverancier. 
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.