Ads Top

'DELTA klant voordelig uit voor energie'

Uit een vergelijking van het onafhankelijke nieuwsbureau Energeia blijkt dat DELTA per 1 januari 2012 de laagste variabele leveringsprijs aanbiedt. Hiermee is DELTA voordeliger dan de leveranciers Eneco, Essent, Nuon en Greenchoice, zo bericht de website van Energeia.
Als eerste energieleverancier van Nederland maakte DELTA medio november zijn leveringstarieven per 1 januari 2012 bekend. Reden voor de vroege bekendmaking is dat DELTA zijn klant graag voldoende gelegenheid geeft om een weloverwogen keuze voor een energiecontract te maken. Bij DELTA blijft de variabele leveringsprijs voor elektriciteit per 1 januari 2012 hetzelfde. De leveringsprijs voor gas kent vanaf die datum een lichte stijging van twee procent.
DELTA neemt het bieden van de goede service zeer serieus. Bij wijze van proef is daarom komende week een speciaal team aanwezig in gebieden waar andere leveranciers dan DELTA deur-tot-deur energiecontracten aanbieden. De DELTA medewerkers beantwoorden ter plekke vragen en maken desgewenst een realistische vergelijking. Zo kan de klant volgens DELTA een weloverwogen keuze maken en kunnen verontruste klanten zich laten voorlichten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.