Ads Top

Vereniging Eigen Huis verlaagt drempel zonnestroom

Vereniging Eigen Huis gaat eigenwoningbezitters helpen om zelf energie op te wekken. Eigenwoningbezitters kunnen door deel te nemen aan 123zonne-energie eenvoudig en risicoloos zelf in een groot deel van hun stroomverbruik voorzien. Door praktische belemmeringen weg te nemen en collectief in te kopen maakt Vereniging Eigen Huis duurzame zonnestroom voor een groot publiek toegankelijk.
Vereniging Eigen Huis weet uit onderzoek dat de wens om minder afhankelijk te zijn van energieleveranciers sterk groeit. Energieprijzen zijn de afgelopen 10 jaar meer dan verdubbeld.
Vereniging Eigen Huis geeft al besparingsadviezen en verzorgt grootschalige collectieve inkopen van gas en groene stroom. Het verlagen van de drempel voor het zelf opwekken van stroom door middel van zonnepanelen is hierop een logisch vervolg. Een gemiddeld huishouden kan met 6 zonnepanelen al in ruim 30% van zijn stroomverbruik voorzien.
Veel eigenwoningbezitters willen graag duurzamer en milieubewuster leven. Zij lopen echter tegen te veel praktische belemmeringen aan om hun wensen te verwezenlijken. In een markt zonder duidelijke kwaliteit onderscheidende merken vinden consumenten het moeilijk om keuzes te maken. Ook zien veel mensen op tegen het geregel van de installatie van zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis neemt al deze zorgen uit handen. Door de collectieve inkoop van 123zonne-energie kunnen bovendien veel betere kwaliteitsgaranties worden afgedwongen dan in de markt gebruikelijk zijn.
Er is veel belangstelling: in de eerste week hebben 8000 mensen zich ingeschreven

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.