Ads Top

Eneco start verkoop via dealerportaal baZoeKa

Eneco begint met het afsluiten van energiecontracten via zelfstandige detaillisten. De aanleiding is dat er veel mensen zijn die zich bij de keuze van een nieuwe energieleverancier liever laten leiden door persoonlijk advies bij een vertrouwd verkooppunt dan door contact per telefoon of e-mail. Eneco werkt in dit project samen met baZoeKa, een dealerportaal voor kleinere winkels. BaZoeKa kent circa 2.000 verkooppunten in Nederland.
BaZoeKa biedt de detaillist een platform voor alle consumentendiensten in en om het huis, zoals internet, telefonie, digitale televisie, beveiliging, en nu dus ook energie. BaZoeKa faciliteert het informatie- en bestelproces in de winkel en neemt de winkelier de administratieve afwikkeling uit handen.
Retailers die bij BaZoeKa zijn aangesloten zijn gewend en getraind om advies te geven over deze niet-tastbare producten. Eneco en baZoeKa hebben inmiddels enkele winkeliers getraind. Ook de komende weken staan trainingen gepland.
Dirk-Jan Middelkoop, manager Werving Eneco: “We zijn het grootste duurzame energiebedrijf van het land en maken gebruik van professionele kanalen voor de verkoop van energie. We kiezen nu bewust ook voor de kleinere winkeliers. Zij onderscheiden zich door service en persoonlijk contact.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.