Ads Top

Techniek elektrische auto nu ook beschikbaar voor golftrolleys

Lithium accu specialist M2Power introduceert een nieuwe generatie accu’s voor golftrolleys gebaseerd op de techniek van elektrische auto’s. Door gebruik te maken van de nieuwe Lithium Ferro technologie is het mogelijk om meer dan 36 holes met de accu te lopen, terwijl deze slechts 2,8 kg weegt. Bovendien is de levensduur vier tot vijf keer langer dan de huidige generatie loodzuuraccu’s en bevat deze geen zware metalen of accuzuren. Deze Accu’s zijn nu direct verkrijgbaar voor de consument via: www.golfaccu.eu
M2Power ontwikkelt Lithium Ferro accu’s die één op één de traditionele loodzuur batterijen kunnen vervangen. Deze Lithium Ferro accu’s bestaan uit Lithiumijzerfosfaat (LiFePO4) batterij cellen, deze zullen in de volgende generatie elektrische auto’s worden gebruikt. Door het gebruik van deze cellen neemt de actieradius met minimaal 50% toe, kan de batterij 2000 keer herladen worden en is het gewicht 60% lager. Dankzij de stevige behuizing en het batterij management systeem is dit een zeer veilige en betrouwbare accu.
De afmetingen en connectoren worden in veel voorkomende golftrolley toegepast, dit betekent dat bijna alle golftrolley’s met deze accu’s uitgerust kunnen worden.
Lithium IJzerfosfaat is dé geprefereerde techniek voor het aandrijven van lichte vervoersmiddelen. Naast golftrolleys kunnen loodzuur batterijen in vele andere toepassingen vervangen worden, enkele voorbeelden zijn elektrische scooters, fluisterboten, golfkarretjes en scootmobiels. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.