Ads Top

Gasruzie Nederland Italië

GasTerra claimt nog ruim een miljard van Italië voor het gas dat sinds 2005 is gekocht, schrijft het Financieele Dagblad vrijdag. Nederland is al sinds de jaren tachtig bezig de prijzen op te trekken. Italië wil juist een lagere gasprijs, schrijft het FD op basis van anonieme bronnen. De ruzie zou hoog oplopen en zelfs op regeringsniveau worden besproken.

8 opmerkingen:

 1. Zet gewoon de levering stop.
  Het is toch nonsens dat wij met een tekort zitten en de Italianen maar laten profiteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mafia Berlusconi heilige boontjes die Italianen.Maar ja Nederlandse regering is alleen aan het slapen ,ook de heilige boontjes van het CDA VVD EN cristelijke partijen zij denken het is godswil dat de Italianen niet veel hoeven te betalen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Berlusconi en zijn maffia vriendjes verkeerd zijn oke,mee eens. Maar niet alle Italianen zijn hetzelfde! Wij Nederlanders zijn toch ook niet allemaal zoals Balkende of Wilders?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben Italie proberen te bewaren voor het communisme maar hebben daarbij in onze eigen vingers gesneden. Met dank aan Luns hebben wij een groot deel van ons liggend kapitaal verloren. En nu is Italie een van de volgende EURO landen die op omvalen staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. naar het volk. ooit gehoord van de lopende rekening.import -export met italie.Wij exporteren veel meer dan dat wij importeren. Zo zit Nederland in elkaar. kraan dicht betekend reactie daarop volgt actie. Wat bereik je ermee.Laat dit soort dingen inderdaad aan de politiek over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De energieprijzen rijzen voor de Nederlanders de pan uit terwijl Italië al tientallen jaren ons gas voor een prikkie opkopen, hoe bizar kan het zijn ??????

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Italianen zijn nou eenmaal veel slimmer dan Nederlanders. Of moeten we zeggen sluwer. In de sport profiteren ze ook altijd van andermans fouten liever dan zelf iets te bedenken. Nederlanders zijn erg naief in hun blik op de wereld. Andere landen denken eerst aan welk voordeel ze ergens uit kunnen halen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.