Ads Top

Discussie over kernenergie

Het Energy Delta Institute (EDI), energy business school in Groningen, houdt op donderdag 11 februari een discussieavond over kernenergie. Professionals uit de energiewereld gaan met elkaar in discussie over de vraag of er een toekomst is voor kernenergie in Nederland. EDI organiseert het evenement ter gelegenheid van de viering van de vijfentwintigste editie van haar opleidingsprogramma ‘Gaswaardeketen’. Organisaties als Delta N.V., de exploitant van Nederlands enige kerncentrale, Clingendael International Energy Programme en Greenpeace geven hun voor- en tegenargumenten in een panel. Het debat staat onder leiding van Ben Warner.

1 opmerking:

  1. Mensen hebben vaak snel de verkeerde gedachte .
    Dat komt vaak voor als je een andere gedachte over en bepaald onderwerp hebt en daar iets van zegt. Maar de bedoeling is vaak dat je voorkomen wilt dat er onjuiste beslissingen genomen worden en onjuistheden worden uitgeschakeld, en men de juiste aanpak organiseert. Daarom is het belangrijk dat de waarheid boven tafel komt, en wie gelijk heeft dat kun je pas beoordelen als iedereen de juiste informatie heeft.
    Een goed voorbeeld is het onderwerp opwarming van de aarde. Als je dat aanvalt denken ze gelijk dat je een tegenstander van het milieu bent. Maar het gaat er om dat je de waarheid wilt weten om te voorkomen dat er verkeerd wordt geïnvesteerd. Stel dat het juist is en de oorzaak merendeels ontstaat door waterdamp, dan zul je daar op moeten investeren en oplossingen zoeken. Investeer je op datgene wat je denkt dat de mens veroorzaakt heeft, dan is het kapitaal vernietigen doordat je op het verkeerde onderwerp hebt ingezet en het milieu probleem wordt niet opgelost.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.