Ads Top

Energiedirect.nl zoekt samenwerking met consument

Energiedirect.nl wordt actief deelnemer aan het nieuwe initiatief Geefeensignaal.nl. Het energiebedrijf uit Best streeft naar een optimale en transparante samenwerking met de Nederlandse energieconsument. Daarbij wordt gericht gezocht naar plaatsen op het internet waar consumenten de dialoog zoeken met bedrijven. Door samen te werken met deze consumenten wil energiedirect.nl haar diensten en producten verder verbeteren.
Er is op dit moment veel wantrouwen tussen consument en energiemarkt, dat het tijd is om het vertrouwen te herstellen. Consumenten hebben het gevoel dat ze niet serieus worden genomen. Energiedirect.nl gaat dat veranderen door daadwerkelijk het gesprek met de consument aan te gaan, zodat straks op straat meer positieve ervaringen met elkaar worden gedeeld. Net als Geef Een Signaal vindt energiedirect.nl dat de verbinding zoeken, vertrouwen herstellen, elkaar serieus nemen, vanuit een positieve constructieve insteek, cruciale uitgangspunten zijn.
Energiedirect.nl wil in alles direct duidelijk zijn. Als online energieleverancier doet ze dat door de consument o.a. op te zoeken op sociale netwerken. Dit nieuwe onafhankelijke initiatief Geef Een Signaal gaat specifiek in op de wens van consumenten om door bedrijven gehoord te worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.