Ads Top

'Bespaar energie met isolatie en dubbel glas'


Met isolatie en dubbel glas in scholen en andere openbare gebouwen kunnen gemeenten vele duizenden euro's per jaar besparen. Yves Geboers (42) uit de Nederlandlaan in het Belgische Geel stoort zich aan de energieverspilling in scholen en andere gemeentelijke gebouwen. 'Met enkele eenvoudige ingrepen kun je snel veel geld besparen: dubbel glas plaatsen, een hoogrendementsketel installeren, het dak isoleren of gewoon de lichten niet nodeloos laten branden', zegt Yves.

4 opmerkingen:

 1. Behalve dat kunnen scholen en andere gemeentelijke gebouwen ook besparen op energie.... Als het goed is kun je eerst alle zakelijke energie vergelijken op http://www.prizewize.nl en kies maar uit :)

  Bespaar en nu de kids verrassen met een tripjes naar attractieparken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. attractiepark maar!

  Op http://www.energie-vergelijken.nl Kun je zoveel geld besparen op je energie. Energieprijzen vergelijken op Energie Vergelijk is 100% onafhankelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergelijk Energieprijzen van alle energieleveranciers op http://www.energie-vergelijken.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het isoleren is vaak een lastige onderneming voor een hoop particulieren of huiseigenaren, dat dacht ik vorig jaar ui. Maar toen hoorde ik van een vriend van mij dat is http://www.fastfixx.nl eens moest benaderen. Zo gezegd zo gedaan, sinds een jaar heb ik een complete dak isolatie wat ik volledig zelf heb aangebracht. Ik bespaar aanzienlijk op mijn energierekening op deze manier!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.