Ads Top

Imtech: 105 miljoen euro energiemanagementcontracten in Duitsland

Imtech (technische dienstverlening in Europa) heeft in Duitsland ter waarde van ruim 105 miljoen euro energiemanagementcontracten afgesloten met de industriële producenten Voith Paper, Andritz Hydro, SKF, Böhringer, Freudenberg en Winkelmann. Bij deze ondernemingen wordt de energie-efficiëntie aanzienlijk verbeterd waardoor substantiële energiebesparingen - van minimaal 20 tot maximaal 40 procent - gerealiseerd worden. Deze orders bevestigen de sterke positie van Imtech op de Europese energiemarkt.

Op basis van een energy contracting model neemt Imtech voor klanten (industriële klanten, commerciële dienstverleners, vastgoedbeheerders, ziekenhuizen etc.) voor een groot aantal jaren de complete verantwoordelijkheid over voor optimale levering, onderhoud en beheer van alle energievoorzieningen, inclusief beheer van de emissierechten. Daarnaast optimaliseert Imtech de energieperformance door integratie van het complete energieproces in alle operationele systemen en processen en eventuele aanpassing van de energie-infrastructuur.

Dit leidt gedurende de looptijd van contracten niet alleen tot hoge energie-efficiëntie, maar ook tot een aanzienlijke emissiereductie en kostenbesparingen. Imtech houdt hierbij uiteraard rekening met de (energie)behoefte van de gebruikers en garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit van de energievoorzieningen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.