Ads Top

'Al 30.000 deelnemers voor energieveiling Power to the People.nl’

In drie weken tijd heeft Power to the People al meer dan 30.000 deelnemers voor haar energieveiling van 11 juli. Net wanneer alle leveranciers hun eigen klanten op de hoogte moet brengen van de forse tariefverhoging van gemiddeld meer dan € 100,- voor een gezin, komt Power to the People.nl met de grootste energieveiling van Nederland.

Power to the People springt als Nederlands bedrijf in het gat dat websites als Groupon en Groupdeal afgelopen jaren hebben gecreëerd, vraag en aanbod bij elkaar brengen op een simplistische manier. Door eenvoudig als groep op te treden en de Power van de groep te gebruiken kunnen enorme kortingen worden behaald. Leveranciers gaan maandag afbieden door kortingen te geven op leveringstarieven, vastrecht en algehele korting op de energierekening. Middels deelname aan de energieveiling van Power to the People kan een gemiddeld gezin € 200,- tot € 450,- euro besparen per jaar op de energiekosten.

Power to the People heeft diverse wervingskanalen (TV, Markplaats, Google, call centers en internet) ingezet om consumenten te informeren om deel te nemen aan de energieveiling.  Power to the People verwacht meer dan 50.000 inschrijvingen te genereren.

Naast energie gaat Power to the People ook voor andere markten in de toekomst veilingen organiseren. Vanaf morgen 16:00 uur krijgen consumenten de inloggegevens voor hun persoonlijke profiel - ‘de Mijn Power pagina’ - daar kunnen consumenten meedenken voor welke markt Power to the People ook in de toekomst veilingen moet organiseren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.