Ads Top

Oxxio biedt bedrijven energiezuinige tl-verlichting

Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, biedt samen met GreenTubes energiebesparende TL-buizen aan zakelijke Oxxio-klanten. GreenTubes heeft een gepatenteerde technologie voor tl-buizen ontwikkeld. Deze buizen besparen tot zestig procent energie en zijn bovendien geschikt voor bestaande armaturen. Zakelijke Oxxio-klanten mogen de GreenTubes-lampen geheel vrijblijvend twee weken uitproberen.
Ongeveer zeventig procent van de bedrijven in Nederland beschikt nog over T8-tl-buizen (26 mm diameter). Deze zijn samen goed voor zo’n twintig procent van het totale energiegebruik. GreenTubes ontwikkelde een energiebesparende (HF) tl-buis die eenvoudig in de bestaande T8-GreenTubes fittingarmaturen te plaatsen is zonder extra aanpassingen. Door alle oude tl-buizen te vervangen door een GreenTubes-tl, is eenvoudig tot zestig procent energie te besparen. De GreenTubes zijn uitermate geschikt als vervanging van de huidige buisverlichting in ruimten als kantoorpanden, winkelcentra, scholen, hallen, ziekenhuizen, stations en parkeergarages.
Oxxio en GreenTubes bieden zakelijke klanten van Oxxio de mogelijkheid om tien GreenTubes twee weken lang uit te proberen. Bedrijven krijgen van Oxxio een ‘niet goed geld terug’-garantie. Bedrijven die tevreden zijn over de GreenTubes, kunnen de energiezuinige tl-buizen na twee weken aanschaffen met 3,50 euro korting per stuk. Op het aantal te bestellen tl-buizen zit geen maximum.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.