Ads Top

NL Energie wil markt openbreken


De Nederlandse energiemarkt is nog steeds niet echt geliberaliseerd. De grote drie hebben nog altijd een marktaandeel van 85 procent. NL Energie wil de markt openbreken, aldus Pieter Schoen en Harald Swinkels, de directie van de Nederlandse Energie Maatschappij in De Telegraaf. Naast het feit dat NLEnergie serieus overweegt de Belgische markt te betreden, hebben de heren ook het plan om, samen met de overige energieleveranciers, een alternatief te bieden voor de huidige vergelijkingssites.

1 opmerking:

  1. Open brief over NLEnergie/NEM aan iedereen die denkt aan overstappen naar dit malafide bedrijf.
    Dus ook de Belgen moeten nu gaan oppassen voor deze "heren".

    De Firma List&Bedrog;, de NEM dus. Wij zijn drie maanden bezig om een juiste eindafrekening te krijgen van dit stelletje oplichters, die eindmeterstanden gewoon verzinnen. Na talloze telefoontjes, diverse brieven, zowel aangetekend, eindelijk de juiste eindrekening. Hierna weer verkeerde termijnnota's, gebaseerd op de verkeerde eindnota, weer talloze telefoontjes naar de NEM, met toezeggingen dat het allemaal opgelost wordt. Nou dat waren allemaal loze beloftes van de NEM, want ze sturen je gewoon, onterecht een incassobureau op je dak. Dit incassobedrijf geheten Cannock Chase, heeft al net zo`n duistere reputatie als de NEM, beiden passen dus precies bij elkaar. Dus mensen, trap niet in die mooie praatjes van de NEM, goedkoop blijkt achteraf duurkoop, met een hoop ellende in het verschiet. Onbegrijpelijk dat de familie Froger zich voor dit criminele bedrijf laat gebruiken, ze zal er wel flink voor betaald krijgen. Betaald uit al die teveel betaalde eindrekeningen, en voorschotten, van dat stelletje oplichters !! Tot slot, trap niet in de mooie praatjes van de NEM, met als spreekhuis Natasja Froger.

    Met het sturen van bovenstaand malafide incassobedrijf, voor een vordering op een onterecht termijnbedrag, zijn alle normen overschreden, en handel ik als zaakwaarnemer van mijn moeder, deze vervelende zaak af.
    Heb dus al een aanvraag lopen naar de oude leverancier, en zijn we binnenkort verlost van dit waardeloze bedrijf NLEnergie\NEM genaamd.
    Om alle mensen te waarschuwen plaats ik deze zaak, die denken over te stappen naar NLEnergie/NEM, zou ik zeggen NIET DOEN !!!
    Het grappige is, dat ik, na het plaatsen van deze hele vervelende zaak, opeens wel teruggebeld kan worden na 3 maanden, omdat ze dit verhaal niet zo prettig vinden !!
    Helaas NLEnergie, ik ben klaar met jullie, hopelijk heel Nederland ook, dan zijn we eindelijk verlost van dit malafide bedrijf NLEnergie\NEM !!

    Oh ja,nog even als aanvulling, dit bedrijf staat voor de 2de keer te koop, waarschijnlijk willen de twee directeuren van dit malafide bedrijf, nog even gauw hun zakken vullen, voordat dit bedrijf ten onder gaat, waarbij alle klanten die nog geld tegoed hebben, naar hun centen kunnen fluiten.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.