Ads Top

Frans Bauer in reclame NEM

Frans Bauer speelt sinds woensdag de hoofdrol in een nieuwe reclamecampagne van de Nederlandse Energie Maatschappij. Na Maurice de Hond en Natasja Froger valt de eer nu te beurt aan de volkszanger. Volgens Pieter Schoen, directeur van de NEM, is de volkszanger de ideale kandidaat. "Hij is een natuurtalent als het gaat om 'gewoon doen'. Hij vertegenwoordigt de vragen van de gewone burger als het gaat om overstappen als geen ander".

3 opmerkingen:

 1. Wat een afgang van die Frans Bauer! Hij moet zich diep schamen dat hij na de missers van Maurice de Hond en Natasja Froger zich nog met die walgelijke NEM-zooi inlaat.
  Nooit meer een concert of CD van Frans Bauer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon het niet geloven toen ik de reclame zag. Dat ze zo'n positieve kerel als Frans durven te vragen voor een reclame.

  Niemand kan zich zeker niet meer herinneren dat de nem ooit in de uitzending van kassa verscheen omdat het gewoon pure oplichting was.

  Wat is de overeenkomst met frans bauer en de zaak die toen in kassa verscheen? dat stelletje klote verkopers vroegen in de betreffende wijk, of er ook ergens een schoteltjes buurt of iets dergelijks was. Waarom? omdat die mensen volgens de verkoper die sprak ( en in het geheim opgenomen werd ) makkelijk over te halen waren. Nu 5 jaar na dato doen ze dit met frans bauer. Waarom? hoef je niet lang over na te denken als je weet waar hij woont en de mensen in zijn buurt.

  Ik ben tot de dag dat ik probeerde bij de nem energie af te nemen al in de problemen geraakt met het stelletje prutsers. Ik snap ook niet dat het nu nog steeds bestaat. Toren hoge rekeningen en meter standen die niet kloppen ook no meerdere keren doorgeven.

  Het zijn criminelen. Ik had gewild dat er een mogelijkheid was om frans bauer te pakken te krijgen, zodat ik heb kon vertellen waar hij mee bezig is. Want ik denk niet dat hij weet met wat voor duivel hij in zee is gegaan. ik zou nog geen eens een miljoen van die lui aan willen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grote afgang is dit voor mij!
  Jij wil samen met Maris iedereen dus in de maling nemen! Over exact 5 jaar kom je jezelf tegen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.