Ads Top

UnitedConsumers ook in 2016 beste energieleverancier (i.m.)

UnitedConsumers is in 2016 wederom in de prijzen gevallen voor beste Energieleverancier van Nederland. Dit jaar ontving zij voor de vijfde keer de Beste Service Award Energie. Deze award is uitgereikt door Opiness en is een speciale consumentenprijs. De Beste Service Award wordt namelijk uitgereikt aan dienstverleners met de beste beoordelingen en hoogste rapportcijfers van hun klanten op Opiness.nl

Beste energieleverancier 2015-2016
Met de Beste Service Award op zak mag UnitedConsumers zich ook in 2016 weer beste energieleverancier noemen. Met name de snelle, goede en persoonlijke service springen eruit. Klanten geven in hun beoordeling onder andere aan zeer tevreden te zijn en duidelijke informatie te krijgen. Ook komt het regelmatig voor dat klanten al jaren klant zijn en zeggen dat ook te zullen blijven. De belangrijkste redenen waarom mensen klant zijn van UnitedConsumers zijn naar zeggen het spaarprogramma en de korting op de producten. Met een gemiddelde van een 8,9 is UnitedConsumers een terechte winnaar voor beste energieleverancier.

Beoordelingscriteria
Om de Beste Service Award te kunnen winnen wordt op verschillende criteria beoordeeld. Enkele beoordelingscriteria zijn de bereikbaarheid van de klantenservice, persoonlijk advies en heldere en duidelijke communicatie. UnitedConsumers scoorde op al deze punten goed, wat ze dan ook tot winnaar heeft uitgewezen.

Best Service Award
De Awards voor Beste Service worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in diverse branches. Enkele voorbeelden zijn energieleveranciers, autoverzekeraars, internetaanbieders, telecom en zorgverzekeraars. Deze Award is een consumentenprijs gebaseerd op klantoordelen. Een eerlijke prijs dus. Bedrijven die meedingen naar de Beste Service dienen minimaal 100 reviews te hebben, waarvan 50 reviews in het afgelopen jaar. Degene met het hoogste klantoordeel in zijn categorie wint.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.