Ads Top

GasTerra in beeld bij Klus je Rijk

Drie gezinnen gaan de uitdaging aan om hun woning zo energiezuinig mogelijk te maken in het televisieprogramma 'Klus je Rijk'. In de achtdelige serie, die vanaf zaterdag 5 januari om 16.30 uur op RTL4 wordt uitgezonden, volgen de kijkers de vooruitgang. Daarnaast tonen korte reportages tijdens iedere aflevering verschillende energiebesparende ontwikkelingen, producten en diensten. GasTerra verleende zijn medewerking aan twee reportages: de HRe-ketel en de brandstofcel.

Elk gezin krijgt bezoek van een energieadviseur die de besparingsmogelijkheden voor iedere woning met de eigenaren evalueert. Vervolgens wordt het klus-, installatie- en verbouwingsproces gevolgd. Daarbij zullen onder meer technische, financiële en persoonlijke aspecten aan bod komen. Tussendoor worden reportages gepresenteerd die gerelateerd zijn aan energiebesparende ontwikkelingen, producten en diensten.

GasTerra is in alle afleveringen zichtbaar als subsponsor van het programma. Daarnaast verleent de onderneming medewerking aan een tweetal reportages. Een item betreft de HRe-ketel die bij fabrikant Remeha in Apeldoorn onder de aandacht wordt gebracht. In het tweede item wordt een brandstofcel getoond die zorgt voor de levering van warm tapwater en elektriciteit. De brandstofcel maakt gebruik van aardgas en produceert dermate veel elektriciteit, dat het systeem uitermate geschikt is om er een elektrische auto mee op te laden.
RTL4 zend vanaf 5 januari acht zaterdagen om 16.30 uur de tweede editie van het programma uit. De herhalingen zijn iedere zondag (vanaf zondag 6 januari) te zien om 12.20 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.