Ads Top

Gouden Green Key keurmerk voor Dutch Design Hotel Artemis

Dutch Design Hotel Artemis krijgt op donderdag 13 december het GOUDEN 'Green Key' keurmerk uitgereikt door directeur de heer Van Dijk van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK). Daarnaast wordt de nieuwste 'Design & ART' expo 'Sustainable' geopend.

Het 'Green Key' keurmerk is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Bedrijven die serieus en controleerbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaam bezig zijn met zorg voor het milieu en de natuur in hun omgeving, kunnen het keurmerk verdienen. Een hotel kan van Stichting KMVK een bronzen, zilveren of gouden 'Green Key' certificaat ontvangen, afhankelijk van het aantal extra optionele maatregelen dat het hotel neemt.

Zo zijn in hotel alle peertjes vervangen voor spaarlampen. Daarnaast zijn er duurzame afspraken gemaakt met de leveranciers van het hotel.

Om duurzaamheid en MVO extra onder de aandacht te brengen, staat de nieuwste 'Design & ART' expo geheel in het teken van dit onderwerp. De expo 'Sustainable' geeft de begane grond van Dutch Design Hotel Artemis de komende drie maanden een verrassend ander uiterlijk. Bijzondere kunst en design met onder andere gerecyclede materialen, knuffelbare led-lampen, Amsterdamse retro kleding, een buitendouche op zonne-energie en vrolijke afvalhouten poppetjes vullen de lobby.

De expo 'Sustainable' is dagelijks gratis toegankelijk van 14 december 2012 t/m 3 maart 2013 in Dutch Design Hotel Artemis aan het John M. Keynesplein 2 in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.