Ads Top

Nieuwe vakbeurs: Energie & Besparing Venray 2013

Energiebesparing is een onderwerp dat een steeds prominentere rol inneemt in het bedrijfsleven. Of het nu gaat om bestaande gebouwen of nog nieuw te bouwen projecten, zuinig omgaan met energie is voor ondernemers niet meer weg te denken uit de beleidsplannen. Het onderwerp energiebesparing verdient dan ook een plek op de beurskalender van Evenementen hal. Daarom vindt er op 16, 17 en 18 april 2013 een nieuw vakevenement plaats in Evenementenhal Venray: Energie & Besparing.
'Energie & Besparing richt zich op ondernemers die actief bezig zijn met energiebesparing in de utiliteitsbouw, hoogbouw en woningbouw. Een palet aan energiebesparende technieken worden uitgebreid gepresenteerd op de beursvloer. Van energiedistributie tot luchtbehandeling, van bouwfysische maatregelen tot verlichting en concrete besparingstechnieken', aldus beursorganisator Marit Rothman.
  'Bedrijven op gebied van bouw, installatie en renovatie, woningcorporaties, gebouwbeheerders en ingenieursbureaus vormen een belangrijk deel van de bezoekersdoelgroep. Zij komen immers in de praktijk dagelijks in aanraking met vraagstukken als het gaat om efficiency en kostenbesparing. Energiebesparende oplossingen zijn daarop het antwoord. Dat willen wij vertalen in de vakbeurs Energie & Besparing.
Het blijft tijdens de vakbeurs Energie & Besparing niet alleen bij het alom bekende beursconcept van Evenementenhal. In samenwerking met branchegerenommeerde partijen zal er input worden gegeven aan een kennisprogramma, dat kennis en praktijk met elkaar verbindt. Deze partijen hebben tenslotte de kennis in huis en weten als geen ander welke ontwikkelingen spelen als het gaat om energiebesparing. Voor de vakbeurs Energie & Besparing wordt dan de vertaalslag gemaakt tussen kennisdeling en concrete oplossingen waar de bezoeker voor komt.'
Gelijktijdig met Energie & Besparing vindt Installatie Vakbeurs Venray plaats, de vakbeurs voor de installatiebranche. Installatie Vakbeurs Venray heeft haar plek op de landkaart inmiddels veroverd. Door het onderwerp energiebesparing middels een aparte vakbeurs aan Installatie Vakbeurs Venray toe te voegen ontstaat een extra dimensie als het gaat om het aanbod voor de bezoeker. Binnen de installatiebranche is per slot van rekening een breed spectrum aan segmenten te beschrijven. Energiebesparing is één van deze segmenten die gezien de marktontwikkelingen een eigen vakbeurs behoeft, waar de kennis en ontwikkelingen over dit brede onderwerp uitgedragen kunnen worden. Een belangrijke doelgroep die in de huidige werkzaamheden te maken heeft met energiebesparing zijn de installateurs, bezoekers van Installatie Vakbeurs Venray. Voor zowel exposant als bezoeker heeft de combinatie van deze twee vakbeurzen een duidelijke meerwaarde. Bezoekers kunnen met één entreebewijs beide vakbeurzen bezoeken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.