Ads Top

Oxxio tevreden over iPad actie

De iPad-actie van Oxxio is een groot succes, zo zegt de energieleverancier zelf. Consumenten die de sinds de start van de actie een contract afsloten voor een periode van drie jaar, ontvangen een nieuwe iPad. Tijdens de actieperiode realiseerde het energiebedrijf ruim drie keer meer verkopen dan in ‘gewone’ weken. Ruim tienduizend consumenten zijn al overgestapt.
Consumenten vragen om keuzevrijheid en extra online service: dat is precies wat Oxxio biedt. Los van het feit dat een iPad een gewilde gadget is, profiteren klanten met de Apple-tablet eenvoudig van de Oxxio-apps. Hiermee hebben ze inzicht in hun energieverbruik en kunnen ze de besparingsmogelijkheden kiezen die bij hen passen.
Apps als de EnergieMonitor en de BespaarCheck bieden klanten inzicht in hun energiehuishouding. Eerder introduceerde Oxxio ook al hulpmiddelen als Mijn Oxxio en de BespaarAssistent, en een samenwerking met de Energie Bespaarshop. Met de nieuwe iPad en de overzichtelijke Oxxio-tools heeft een klant zijn of haar energieverbruik dus letterlijk ‘in eigen hand’.

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk die aktie maar het vastrecht is wel erg hoog per jaar...en de energie en gasprijzen zijn ook allemaal 3 a 6 cent hoger.
    Uiteindelijk betaal je in die 3 jaar al snel ruim 600euro meer dan bij een andere leverancier. Is dus eigenlijk een ipad op afbetaling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De ervaringen over oxxio zijn ook niet echt positief.

    Je betaald inderdaad in die 3 jaar door het hogere tarief de ipad gewoon zelf. Ook logisch, ze moeten hem toch terugverdienen.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.