Ads Top

USI-directeur Jacqueline Cramer neemt deel aan EU-forum duurzaam bouwen

Directeur van het Utrecht Sustainability Institute (USI) en voormalig minister van Milieu Jacqueline Cramer neemt deel aan het slotdebat tijdens het Europees forum over duurzaam bouwen op 26 april.
Op 25 en 26 april vindt in Amsterdam een forum plaats onder de titel Scaling-up sustainable construction, Through value chain innovation. Het forum over duurzaam bouwen in Europa wordt georganiseerd door de Europese Commissie.
Tijdens het slotdebat op 26 april, getiteld Scaling up in challenging economic times, zullen de belangrijkste stakeholders, te weten Europa, de wetenschap, de gemeenten, de bouwbedrijven en de financierders, met elkaar in discussie treden. Cramer zal in haar hoedanigheid als directeur van het Utrecht Sustainability Institute en voormalig minister van Milieu namens de ‘Lidstaten en kennisinstellingen’ spreken. Het slotdebat staat onder voorzitterschap van Janez Potocnik, Europese Commissaris voor het Milieu.
Het forum is bedoeld voor 200 voorlopers op het gebied van duurzaam bouwen uit de EU-lidstaten, waaronder burgermeesters, initiatiefnemers en gebouw-eigenaren, architecten, bouwers, leveranciers, financieringsinstellingen en milieubeweging.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.