Ads Top

Edo van den Assem benoemd tot commissaris Eneco

Tijdens de Vergadering van Aandeelhouders van Eneco Holding N.V. is Klaas Westdijk afgetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Eneco. Edo van den Assem is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd tot nieuwe commissaris en zal Klaas Westdijk opvolgen als president-commissaris.
Klaas Westdijk is vanaf juli 2000 voorzitter van de raad geweest en treedt af nu hij het statutair vastgestelde maximum van drie termijnen van vier jaar heeft bereikt. De aandeelhouders, de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur zijn hem veel dank verschuldigd voor de zeer belangrijke bijdrage die hij heeft geleverd aan de ontwikkeling van het bedrijf in de afgelopen twaalf jaar. Eneco ontwikkelde zich tijdens de periode van zijn president-commissariaat van een traditioneel energiedistributiebedrijf tot een geïntegreerde, internationale duurzame energieonderneming met een sterke marktpositie.
Edo van den Assem (62) is Voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings B.V. in Rotterdam. Daarvoor was hij onder meer Voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Cofely Nederland B.V., lid van de Raad van Bestuur van Hagemeyer N.V., van DAF Trucks N.V. en van Alcatel Nederland B.V. Hij is commissaris bij MCB International in Valkenswaard en bij Flight Simulation Company en Intersafe Groeneveld, beide belangen van HAL Investments. Daarnaast bekleedt hij bestuursfuncties bij de metaalwerkgeversvereniging FME-CWM en het studiefonds van de Technische Universiteit Delft.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.