Ads Top

Solvay start energiebedrijf

Solvay is Solvay Energy Services begonnen, de eerste resultaat dat volgt uit de integratie van Solvay en Rhodia. Deze nieuwe bedrijfseenheid heeft het optimaliseren van de energiefactuur en van de CO2-uitstoot voor de Groep en voor derden als opdracht.
Solvay Energy Services kan voortbouwen op de competenties en de kennis van Solvay, Rhodia en Orbeo om enerzijds de aankopen van energie te optimaliseren en anderzijds de Business Units en productievestigingen van de Groep te begeleiden in hun energie- en CO2-beheer. Solvay baat trouwens wereldwijd een energieproductiepark uit met een vermogen van 1000 MW. Deze middelen zullen bijdragen aan het doel van de groep om zijn uitstoot van broeikasgassen en zijn energiefactuur met 20% te doen dalen tegen 2020.
De onderneming zal tevens activiteiten ontwikkelen gericht op externe klanten om hen te helpen hun voetafdruk op het milieu te verkleinen. Het gaat met name om energiediensten, het CO2-beheer of de ontwikkeling van hernieuwbare energie en hernieuwbare brandstoffen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.