Ads Top

Laadpas voor snellaadstations van Essent en The New Motion

Vanaf 1 december aanstaande is het mogelijk om met één laadpas een elektrische auto op te laden bij vijf snellaadstations van Essent en The New Motion. Wie een abonnement voor snelladen heeft bij Essent en vervolgens gebruikmaakt van een snellaadstation van The New Motion, betaalt daarvoor via Essent. Omgekeerd geldt hetzelfde.
'Om het gebruiksgemak voor elektrische rijders te vergroten stellen we onze snellaadstations beschikbaar voor wederzijdse klanten', vertelt Colin Willems van Essent. 'De ervaring die we hiermee opdoen, zullen we delen met andere aanbieders van elektrische oplaadpunten'.
'Door de samenwerking tussen Essent en The New Motion kunnen we een groot netwerk van snellaadstations aanbieden aan de berijder', zegt Ritsaart van Montfrans van The New Motion. 'De berijder wil overal kunnen snelladen, ongeacht van wie het snellaadstation is. Met deze samenwerking zetten we weer een belangrijke stap vooruit in het nog aantrekkelijker maken van elektrisch rijden'.
Met dit initiatief wordt een bijdrage geleverd voor een succesvolle introductie van de elektrische auto in Nederland. Het loopt voor op afspraken die hierover in een breder verband worden gemaakt door aanbieders van oplaadpunten en -infrastructuur in Nederland. De 5 snellaadstations staan in Amsterdam, Delft, Utrecht en Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.