Ads Top

BP introduceert verbeterde 'premium' brandstoffen

Energiemaatschappij BP heeft een nieuwe generatie van haar 'premium' BP Ultimate brandstoffen binnen haar netwerk van tankstations in Nederland geïntroduceerd. De nieuwe brandstoffen zijn speciaal ontwikkeld om de àllerbeste prestaties uit de huidige ultramoderne motoren te halen, de brandstofefficiëntie te optimaliseren en minder schadelijke uitlaatgassen te produceren. De reinigende en beschermende eigenschappen van de brandstoffen, die hieraan ten grondslag liggen, worden onderschreven door het Duitse TUV, een internationaal gerenommeerd en onafhankelijk onderzoeksinstituut.
De verbeterde brandstoffen, BP Ultimate Ongelood 98 en BP Ultimate Diesel, spelen in op de veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op het vlak van motor- en brandstoftechnologie. Zij voldoen aan de hoge eisen die de huidige complexe en ultramoderne motoren aan brandstoffen stellen, en helpen ervoor te zorgen dat oudere motoren weer als nieuw lopen. De producten zijn dan ook geschikt voor àlle typen motorvoertuigen, ongeacht hun leeftijd. Naast veranderingen in motortechnologie, zijn ook de basisbrandstoffen de afgelopen jaren veranderd, met name door de verplichte bijmenging van bio-componenten. De ontwikkeling van de nieuwe generatie BP Ultimate, waar het bedrijf vijf jaar aan heeft besteed, is het directe gevolg van bovengenoemde veranderingen.
Beide producten hebben een hoge verbrandingskwaliteit en een uitzonderlijk reinigend vermogen, dat tot vijf maal hoger is dan dat van basisbrandstoffen. Dit betekent dat prestatie-verminderende afzettingen in de motor worden verwijderd, terwijl schone motoren schoon blijven. Daarnaast bevatten beide producten speciale toevoegingen om de motoren en het brandstofsysteem tegen roest te beschermen. BP Ultimate Ongelood 98 vermindert bovendien naast slijtage ook wrijving in de motor, wat een positief effect heeft op het brandstofverbruik. Het speciale anti-schuimmiddel in de nieuwe BP Ultimate Diesel maakt tanken sneller, gemakkelijker en schoner.
Regelmatig gebruik van BP Ultimate laat de motor soepeler lopen en zorgt voor meer vermogen, een betere acceleratie en een vermindering van het brandstofverbruik. Daarnaast is BP Ultimate ontwikkeld om minder CO2 uit te stoten in vergelijking met basisbrandstoffen.
De nieuwe generatie brandstoffen is het resultaat van een uitgebreid ontwikkelings- en testprogramma op BP locaties in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De reinigende en beschermende eigenschappen van de producten worden onderschreven door de Duitse onafhankelijke certificatie- en inspectie-instelling TUV.
De introductie van BP Ultimate in Nederland wordt onder meer ondersteund door een grote promotionele campagne op de tankstations, waarbij consumenten kans maken op een hoofdprijs van een leven lang gratis BP Ultimate.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.