Ads Top

Extra geld voor isolatie van woningen

Het college van B&W van Den Bosch heeft op 13 juli ingestemd met beschikbaar stellen van nog eens 1,5 miljoen euro voor de Bossche Energie Subsidie (BES). De eerste 800.000 euro is na verwachting rond 1 oktober benut. Sinds 1 november 2009 hebben ruim 400 woningeigenaren gebruik gemaakt van de gemeentelijke subsidie voor het isoleren van de woning. Met de aanvulling van de subsidiepot is weer ruim voldoende budget voor nieuwe aanvragen.
Op 21 september neemt de gemeenteraad het definitieve besluit over het aanvullen van de subsidie. In totaal verwacht de gemeente minimaal 2000 woningeigenaren een bijdrage te kunnen geven. Nog niet alle woningeigenaren zijn op de hoogte van de subsidieregeling. Een communicatiecampagne vanaf september moet daar verandering in brengen.
De Bossche Energie Subsidie draagt bij aan de ambitie van de gemeente `s-Hertogenbosch om klimaatneutraal te worden. Dit betekent dat er wordt geleefd, gewerkt en geproduceerd zonder negatieve invloeden op het klimaat. Om dit te bereiken gaan we minder energie gebruiken en meer duurzame energie opwekken. Kijk voor meer informatie op meer informatie op www.s-hertogenbosch.nl/klimaatneutraal. Hier vindt u ook het aanvraagformulier voor de Bossche Energie Subsidie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.