Ads Top

Energie - bespaarmarkt Assen op 18 januari

De gemeente Assen en het Drents Energieloket houden donderdagavond 18 januari een energie-bespaarmarkt in het Van der Valk Hotel. De bespaarmarkt staat in het teken van het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in de woning. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur.

Tijdens de bespaarmarkt krijgen aanwezigen informatie over de diverse isolatiemogelijkheden voor hun woning. Aanwezige bedrijven geven informatie op het gebied van isolatie (bodem, vloer, gevel, dak en beglazing) en duurzame verwarming. Ook is er informatie over de kosten en opbrengsten van de diverse maatregelen en hoe die maatregelen kunnen worden gefinancierd. Het Drents Energieloket is aanwezig voor onafhankelijk advies. Energie besparen zorgt voor een lagere energierekening, comfortabeler wonen en mogelijk een hogere waarde van het huis.

Voor inwoners die eigenaar zijn van een monument in Assen introduceert de gemeente tijdens de bespaarmarkt iets nieuws. De gemeente Assen wil particuliere bezitters van monumentale woningen namelijk graag stimuleren om hun woning te verduurzamen. Daarom biedt de gemeente deze eigenaren een gratis energie adviesrapport ter waarde van 250,- euro. Tijdens de bespaarmarkt kunnen eigenaren van monumentale woningen daarvoor een bon ophalen om dit advies te laten uitvoeren.

De bespaarmarkt op 18 januari is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in Hotel Van der Valk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.