Ads Top

MultiTankcard en ANWB presenteren nieuwe mobiliteitspas voor elektrische voertuigen

MultiTankcard en ANWB brengen samen een brede mobiliteitspas voor elektrische- en Plug-in Hybride voertuigen op de markt. Met deze MTc/ANWB pas kunnen zakelijke rijders naast opladen ook brandstof tanken en gebruik maken van diensten als parkeren en ANWB Pechhulp. Alle mobiliteitskosten worden eenvoudig met de combipas afgerekend.

Met de nieuwe pas laden pashouders hun auto bij alle beschikbare openbare laadpunten duurzaam op. Tanken kan in heel Nederland bij alle 4.200 brandstofstations. Ook autovloeistoffen en autowassen worden direct met de pas afgerekend.

De gemaakte kosten staan per pashouder overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Dit betekent dat er geen losse bonnen en aparte declaraties verwerkt hoeven te worden. Het biedt direct inzicht in de kosten en maakt het mogelijk om te controleren welke zakelijke transacties er per pas zijn afgerekend. Een ander voordeel is dat de BTW hiermee makkelijk wordt verrekend.

Pashouders van de MTc/ANWB pas kunnen gratis gebruik maken van apps en tools van MultiTankcard om mobiel te declareren, te parkeren, tankstations te vinden en meer. Werkgevers en beheerders kunnen het gehele beheer van de passen via de MTc portals regelen. Van het aanvragen van passen, rapportages tot facturen.

Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend zoals tanken, parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Pechhulp van ANWB Travel Assistance biedt keuze uit 2 basismodules en drie aanvullende pakketten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.