Ads Top

Onthulling nieuwe zonneauto

Op vrijdag 26 juni presenteert Solar Team Twente haar nieuwe zonneauto tijdens het Out of the Box Festival op Vliegveld Twenthe.  Met de nieuwe auto gaat het Twentse team haar droom waarmaken: winst in oktober tijdens de World Solar Challenge in Australië.

Tijdens een exclusief voorprogramma worden bezoekers meegenomen op de weg die Solar Team Twente aflegt. Na het exclusieve voorprogramma voor partners, pers, familie en vrienden, barst het Out of the Box Festival los. Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe opent haar deuren voor alle jonge en oude autoliefhebbers, snelheidsduivels en levensgenieters. De middag vult zich met onder andere de Zeepkistenrace Twente, een wagenpark met oldtimers, hybride’s en elektrische voertuigen en live muziek van de Bowtie Panda's. Om 19:00 uur wordt de nieuwe zonneauto publiekelijk onthuld.

Solar Team Twente bestaat uit negentien studenten van Saxion en Universiteit Twente. Zij maken hun droom waar: het winnen van de World Solar Challenge in oktober 2015! Naast de studenten bestaat Solar Team Twente uit het sterke netwerk van innovatieve partners. Samen wordt topsport beoefend en de snelste zonneauto gebouwd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.