Ads Top

Delta klant goedkoper uit

Per 1 juli 2015 verlaagt DELTA, voor de zesde keer op rij, de variabele leveringsprijzen voor gas. De variabele leveringsprijs voor elektriciteit blijft ongewijzigd. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen voor gas zijn daardoor op jaarbasis ongeveer € 24,-* goedkoper uit.

Bij DELTA kunnen klanten de leveringsprijs voor elektriciteit en gas ook voor één of drie jaar vastzetten. De leveringsprijzen van een vast contract voor één of drie jaar zijn, voor zowel elektriciteit als gas, lager dan de variabele leveringsprijzen. Per 1 juli 2015 loopt dit voordeel op tot € 41,-* op jaarbasis.

DELTA maakt als eerste energieleverancier zijn nieuwe leveringsprijzen bekend. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst binnenkort afloopt, kunnen op die manier een afgewogen keuze maken voor de overeenkomst. Deze klanten krijgen van DELTA automatisch een nieuw aanbod toegestuurd.

Klanten die een nieuwe leveringsovereenkomst voor één of drie jaar afsluiten kunnen sowieso kiezen voor een aantrekkelijke korting op de DELTA Slimme Thermostaat.

Een aantal Zeeuwse klanten, die kiest voor een overeenkomst met een looptijd van één of drie jaar, kan gebruik maken van een aantrekkelijke korting op ons Alles-in-1 multimedia abonnement van DELTA. DELTA koppelt met dit aanbod voor het eerst nadrukkelijker de energieproducten aan de digitale diensten, een stap die past in de strategie van DELTA om energie- en digitale diensten commercieel te integreren.

* Bij een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m3 gas

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.