Ads Top

DELTA biedt hulp bij energiezuiniger maken woning

Veel huizenbezitters in Nederland ontvangen een dezer dagen het voorlopige energielabel in de bus. Energiemaatschappij DELTA biedt vanaf nu hulp bij het maken van lastige keuzes bij het energiezuiniger maken van de eigen woning:

Op basis van de persoonlijke situatie van de gebruiker stelt DELTA Woningadvies een advies samengesteld waarin de kosten, het rendement en de terugverdientijd van de mogelijke investeringen (isolatie, zonnepanelen, verwarmingstechnieken) zijn terug te zien. Vervolgens kan men het advies net zo lang aanpassen en bijstellen totdat het volledig overeenkomt met de eigen wensen. Variabelen waarmee ‘men kan spelen’ zijn het beschikbare budget, het besparingspotentieel, de terugverdientijd, de specificaties van de mogelijke investeringen en het profiel dat bij de gebruiker past: kostenbewust of duurzaam.

Het grote voordeel van DELTA Woningadvies is volgens het bedrijf dat alle door DELTA of door partners van DELTA aangeboden producten in één keer worden meegenomen in een geïntegreerd advies dat, indien gewenst, direct omgezet kan worden in een order. Tot voor kort moesten klanten voor ieder product naar een andere website en waren losse rekenmodules beschikbaar, zoals een daktest voor zonnepanelen en een keteltest voor cv-ketels.

Tegelijk met de introductie van DELTA Woningadvies start DELTA ook met het aanbieden van spouwmuur-, vloer- en dakisolatie via Thermecon, een nieuwe partner van DELTA. Wolter & Dros blijft de partner van DELTA voor de installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen en cv-ketels. Beide partners hebben een landelijk dekkend netwerk. Met DELTA Woningadvies richt DELTA zich daarom niet alleen op de Zeeuwse thuismarkt, maar op de totale Nederlandse consumentenmarkt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.