Ads Top

KPN opnieuw een van de duurzaamste telecombedrijven ter wereld

KPN staat voor het derde achtereenvolgende jaar genoteerd in de wereldwijde Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Daarmee behoort KPN volgens onafhankelijke experts tot de 8 meest duurzame telecombedrijven ter wereld. Het doel om dit jaar weer in de wereldwijde index opgenomen te worden is daarmee gehaald.

De notering is voor KPN een beloning voor het blijven investeren in duurzaamheid en dit steeds verder in de organisatie te verankeren. Zo heeft het uitbrengen van een geïntegreerd jaarverslag aan de notering bijgedragen. De beoordeling door de DJSI ziet KPN als een bevestiging en aanmoediging om de maatschappelijke strategie voort te zetten en te blijven verbeteren.

De DJSI is samengesteld op basis op van economische, maatschappelijke en milieuprestaties. De beoordeling wordt uitgevoerd door Sustainability Asset Management (SAM) in opdracht van Dow Jones. De meest duurzame top tien procent van de telecombedrijven wordt opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index. Beleggers gebruiken de DJSI als graadmeter voor de duurzaamheid van een bedrijf. KPN is sinds 2010 genoteerd in de DJSI. In 2013 is de beoordelingsgroep waartoe KPN behoort groter geworden door het samenvoegen van de voormalige mobiele sector en vaste sector in één sectorgroep ‘Telecommunicatie’.

In het Integrated Report 2013 geeft KPN gedetailleerde informatie over doelen en resultaten rondom de maatschappelijke thema’s: http://corporate.kpn.com/jaarverslag-2013.htm

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.