Ads Top

Kamstrup maakt verkoop van haar Gas Divisie bekend

Kamstrup, een leidende leverancier van innovatieve oplossingen voor het meten van energie- en waterverbruik, verkoopt haar Gas Divisie aan QAT III Investments Coöperatief UA (QAT), een gerenommeerde investeringsmaatschappij die investeert in middelgrote bedrijven in de zakelijke markt.

De Gas Divisie levert industriële producten voor de distributie van aardgas en maakt onderdeel uit van het Nederlandse Kamstrup b.v. in Doesburg, een dochteronderneming van Kamstrup A/S. Deze divisie heeft 23 medewerkers in dienst en heeft in 2013 een omzet van 6 miljoen Euro gerealiseerd. De verkoop behelst alle activiteiten van de Gas Divisie. De Gas Divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt volumeherleidingsinstrumenten, gasdrukregelaars en inspectiesystemen. Deze producten zijn meer dan twintig jaar onder de naam Kamstrup op de markt gebracht.

Het afstoten van de Gas Divisie, draagt bij aan de strategie van Kamstrup zich te richten op haar kernactiviteit, namelijk het leveren van innovatieve oplossingen voor het meten van warmte, koude, elektriciteit en water van klein- en grootverbruikers.

QAT is een prominente investeringsmaatschappij die investeert in goedlopende bedrijven met groeipotentie. Met QAT als nieuwe eigenaar, is de Gas Divisie beter in staat om meer toegevoegde waarde te leveren aan bestaande en nieuwe klanten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.