Ads Top

Essent energiepartner van Nest Labs in Nederland

Essent is energiepartner van Nest Labs als dit bedrijf later deze maand haar Nest Learning Thermostat in Nederland introduceert. De verbintenis houdt in dat Essent het enige energiebedrijf in Nederland is dat de zelflerende thermostaat mag aanbieden. Essent biedt consumenten en bedrijven daarmee meer regie over hun energiegebruik.

"Met de Nest Thermostaat besparen veel consumenten in de VS, Canada en Engeland al energie en wordt hun wooncomfort verbeterd", aldus Lionel Paillet, algemeen directeur van Nest Europa. "Op dit moment worden onze producten alleen in die drie landen aangeboden, maar wij zien een enorme wereldwijde vraag. Met de uitbreiding naar Nederland, maar ook België, Frankrijk en Ierland ondersteunen wij nog meer Europese huishoudens bij het besparen op energiekosten en het verbeteren van leefcomfort in huis." 

De Nest Thermostaat maakt het lastige programmeren van een thermostaat overbodig. Nadat je de Nest Thermostaat op de gebruikelijke manier een week lang met de hand bediend hebt, neemt het apparaat het over en stelt een persoonlijk schema op dat steeds verder verfijnd wordt. Via geïntegreerde sensoren weet de Nest Thermostaat wanneer er niemand meer in huis is en zet de Auto-Away-functie automatisch de temperatuur omlaag om zo energie te besparen. 

Beschikbaarheid en prijzen van de Nest Thermostaat worden later deze maand bekendgemaakt. Consumenten die op de hoogte willen worden gehouden van de beschikbaarheid en het aanbod van Essent kunnen zich aanmelden op www.essent.nl/nest. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.