Ads Top

Ecobouw, kennisevent voor duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren

Van 23 tot en met 25 september organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt de tweede editie van het kennisevent Ecobouw in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Plus een keur aan topsprekers en experts. Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week 2014 en wordt ondersteund door de Dutch Green Building Council.

Ecobouw heeft als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief nieuwbouw, renovatie, herbestemming en gebiedsontwikkeling.

Ecobouw richt zich op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen. Verder nodigt Ecobouw facilitymanagers, gebouwbeheerders, verenigingen van eigenaren en MVO/duurzaamheidsmanagers uit om Ecobouw te bezoeken. Kortom: iedereen geïnteresseerd in duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren.

Topsprekers zijn o.a.: Stef Blok, Thomas Rau, Jan-Willem van de Groep, Kornelis Blok, Florian Boer, Chris Zevenbergen, Cees Brandsen, Dirk Dekker, Jan Jonker, Piet Dircke, Frits van Dongen, Onno Dwars, Annemarie van Doorn, Odette Ex, Bas van de Griendt, Anke van Hal, Bernd Hendriksen, Wim Hazeu, Hans de Jonge, Annemiek Nijhof, Hiltrud Pötz, Elsbeth Quispel, Arjan van Timmeren, Coert Zachariasse en vele anderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.