Ads Top

Nieuwe energiebesparingkansen in Gelderland

Op 11 september organiseert de provincie Gelderland samen met Energy2Go en Gasterra de bijeenkomst ‘Nieuwe energiebesparingskansen in Gelderland’ in Burgers Zoo.

Technologie die kort geleden nog science fiction was, is nu al op de markt. Wilt u weten wat er mogelijk is op energiegebied? En welke technieken interessant zijn voor u? Laat u bijpraten over interessante innovaties en over de stimuleringsregelingen van de provincie Gelderland, zoals bijvoorbeeld zelf groene stroom opwekken in de winter. Zo kunt u ontdekken welke kansen er liggen en welke subsidies beschikbaar zijn.

Gedeputeerde  Annemieke Traag en oud-wethouder Margreet van Gastel van de gemeente Arnhem geven een toelichting. Daarnaast zijn er bijdragen van energiecoȍperatie deA, Alliander, Kuijpers Ecopartners, Gasterra, Remeha en Spaar het Klimaat. In verschillende workshops wordt  ingegaan op de techniek en op voorbeeldprojecten. Bovendien is er een breed georiënteerd  informatieplein, waar u zich kunt laten informeren over onder meer de HRe-ketel op groen gas, brandstofcellen, gaswarmtepompen, hybride ketels, isolatiemogelijkheden en mini-warmtekrachtkoppeling. Deelname aan deze bijeenkomst  is kosteloos en vindt ’s middags en ’s avonds in twee sessies plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.