Ads Top

ABN AMRO en Essent samen in zonnepanelen

ABN AMRO en energieleverancier Essent bundelen hun expertise. Essent levert de zonnepanelen en ABN AMRO adviseert potentiƫle kopers over de financiering bijvoorbeeld met een GreenLoan. Zo kan de consument profiteren van de zon en energie besparen met een duurzame lening.

Zonnepanelen worden steeds populairder, want veel Nederlanders willen graag duurzaam investeren in hun huis. Door dit soort  investeringen kunnen consumenten al snel honderden euro’s per jaar  besparen op hun energiekosten.

Essent heeft gemerkt dat financiering soms een drempel is en werkt daarom samen met ABN AMRO in hun SpaarPanelen-campagne, die op 5 mei start. Essent biedt een alles-in-ƩƩn-prijs waarbij de klant zonnepanelen, een omvormer, alle installatiematerialen, de installatie en 10 jaar Essent Garantie ontvangt. En de adviseurs van ABN AMRO adviseren de klant wat de beste financiƫle oplossing is om dit te financieren.

Nu de rente zo laag staat, levert een duurzame investering in een huis al snel meer op dan geld op een spaarrekening. Maar een groene lening van GreenLoans van ABN AMRO is voor dit soort investeringen ook een mogelijkheid. Greenloans leent geld uit voor groene investeringen en het geld dat ze daarvoor gebruiken komt uit groene fondsen. Zo blijft het groene geld groen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.