Ads Top

Nieuwe subsidie voor energiebesparende maatregelen in huis

Bent u van plan uw eigen huis energiezuinig te maken? Vanaf 14 april kunt u gebruik maken van een nieuwe subsidieregeling: de Groninger Energiepremie. De subsidieaanvraag kunt u zelf indienen, samen met buren of via de Vereniging van Eigenaren. Naast deze subsidieregeling is er ook een Duurzaamheidslening beschikbaar voor wanneer u wilt investeren in energiebesparende maatregelen.
De Groninger Energiepremie en de Duurzaamheidslening kunnen aangevraagd worden via het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Op de website van SNN vindt u de voorwaarden. Verder is er informatie te krijgen via de helpdesk van SNN (telefoonnummer 085 - 00 33 33). U kunt tot eind augustus 2014 een beroep doen op de subsidie en de lening
Wie wil weten of zijn dak geschikt is voor zonnepanelen kan gebruik maken van de Zonatlas van de provincie Groningen. Op deze website is nauwkeurige, actuele en onafhankelijke informatie te vinden over bijvoorbeeld het rendement van zonnepanelen. De Zonatlas is de afgelopen tijd uitgebreid zodat nu de hele provincie gedekt is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.