Ads Top

Zorginstellingen delen kennis over duurzaamheid


Friese zorginstellingen slaan de handen ineen om duurzamer te ondernemen. In het netwerk MOARN delen acht zorgorganisaties kennis en ervaring over onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid. Op die manier hopen ze bij te dragen aan een duurzame Friese economie.

Woensdag 5 maart was er een speciale bijeenkomst over in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Daar deelden de zorginstellingen met elkaar welke stappen zij hebben gezet om duurzamer te ondernemen. Daarnaast spraken zij in twee workshops over duurzame gedragsverandering en milieuzorg in de zorg.

De doelstelling van MOARN is de ontwikkelingen rond duurzaam ondernemen met elkaar te delen en kennis te verdiepen. MOARN is onderdeel van het Koploperproject ‘Duurzaamheid in de Zorg’. Dat maakt deel uit van een groot provinciaal initiatief om bedrijven en organisaties in Fryslân te betrekken bij de versterking en verduurzaming van de regionale Friese economie. Dit initiatief wordt mede ondersteund door projectbureau A7Westergo en de Provinsje Fryslân.

Deelnemende instellingen in MOARN zijn: Antonius Ziekenhuis (Antonius Zorggroep) Sneek, De Friese Wouden (Kwadrant), Meriant, Palet (Kwadrant), Plantein, Talant, Tellens, ZuidOostZorg, Revalidatie Friesland en MCL (zorgpartners Friesland).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.