Ads Top

LG Solar introduceert nieuwe MonoX NeON-zonnepanelen

LG Solar, een divisie van LG Electronics, breidt het MonoX NeON zonnepanelenportfolio verder uit. Het nieuwste model met high power modules heeft een piekvermogen van 300 Watt. Hiermee behoren deze nieuwe zonnepanelen tot de meest efficiënte modellen ter wereld. 
De N-type modules van de nieuwe MonoX NeON bevatten tweezijdige cellen met drievoudig anti-reflectiecoating, waardoor ze zeer efficiënt zijn en betere prestaties leveren. Gebruikers profiteren door de nieuwe technologie van meer energieopbrengst per vierkante meter. De nieuwe MonoX NeON-modules zijn zeer geschikt voor huiseigenaren met daken met een klein oppervlak, beperkte draagkracht of een ongunstige ligging ten opzichte van de zon.
Uiteraard kunnen gebruikers van grotere installaties ook profiteren van de verbeterde prestaties. Onlangs werd in Zwitserland bijvoorbeeld een MonoX NeON-installatie van 100 kilowattpiek geïnstalleerd. Bovendien hebben laboratoriumtesten aangetoond dat de modules zeer betrouwbaar zijn, maar met een gewicht van 16,8 kg zijn de modules ook relatief licht. LG Electronics verschaft daarom een verbeterde lineare prestatiegarantie van 25 jaar. De MonoX NeON biedt een gegarandeerde opbrengst van ten minste 98 procent na het eerste jaar en ten minste 81,2 procent na 25 jaar. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.